Objavljeno dana Ostavite komentar

Gabi Fresh kraljica „fatkinija“

kupaci za punije dame 11

 

ZA OVAJ KUPAĆI NE TREBA DIJETA!

Plus size modna blogerka i dizajnerka Gabi Gregg upravo je objavila svoju novu kolekciju kupaćih kostima koju je kreirala za brend Swimsuites for all. Pogledajte najbolje komade iz njene kolekcije:

  • kupaci za punije dame
    Foto: Swimsuitsforall/Ryan Michael Kelly

 

Ova body positive aktivistkinja ranije je pokrenula sopstvenu modnu liniju sa plus size veličinama pod nazivom Premme. Dizajnirala je kolekciju donjeg rublja za dame sa oblinama, i vodi svoj blog Gabifresh. Na njemu piše o tome kako se krše modne norme i potstiče pozitivan stav o telu, bez obzira na veličinu.

Ipak, čini se da se ova 31-godišnjakinja tek zagreva. Gregova se udružila sa modnom kućom Swimsuite for all da bi pokrenula kolekciju razigranih i smelih kupaćih kostima za žene svih veličina.

kupaci za punije dame 5
Foto: Swimsuitsforall/Ryan Michael Kelly

Model Philomena Kewao i seksualni edukator Ericka Hart pridružile su se Gregovoj u reklamnoj kampanji za kolekciju Resort 2018 koja donosi novi dizajn i stvara sliku smelosti, poverenja i moći. Odvažnost novih modela ove tri žene pokazale su na snimanju u tropskom okruženju na Belizeu.

kupaci za punije dame 4
Foto: Swimsuitsforall/Ryan Michael Kelly

U intervjuu za People.com Gabi je otkrila da joj u pripremi za fotošuting, kao i za modele koje kreira nisu potrebne nikakve dijete niti vežbe za skidanje kilograma.

„Nemam nikakve fizičke pripreme, jer sve u vezi mog brenda podrazumeva prihvatanje tela onakvog kakvo jeste, a ne nametanje ideja da moramo da smršamo da bi izgledali i osećali se dobro u kupaćem kostimu”.

 

Kako vama izgleda Gabi Fresh nova linija kupaćih kostima? Hoćete li ovog leta nositi dvodelni kupaći na plaži? Oglasite se u komentaru ili pogledajte i poručite neki od kupaćih kostima za punije dame koje smo mi pronašli samo za vas.

Ostavite odgovor