O nama

O Sve za punije

———————————

 

Novi pogled na Plus size lepotice

Svakog meseca Sve za punije pronalazi najlepše krpice za vaš puniji stas.

Sajt Svezapunije.rs osnovan je sa jedinim ciljem: da vam ponudi originalne stvari po najpovoljnijim cenama.

Ako ste umorni od potrage za odećom nestandardnih veličina, ili vam je dosadan asortiman u regularnim radnjma, mi smo tu za Vas. Naša ponuda je orijentisana na probrane proizvode visokog kvaliteta i unikatnog kroja koje za vas pronalazimo širom sveta i koje ne možete naći u radnjama iz komšiluka.

Trudimo se da vam obezbedimo jedinstvenu odeću, nakit i modne detalje i to po najboljim uslovima kupovine. Fokusiramo se na proizvode čija će vas kupovina potpuno oduševiti i nadahnuti.

Sarađujemo sa globalnim trgovcima i zanatlijama kako bi vam pružili najbolje cene i najinteresantnije proizvode. To znači da se vaše narudžbine isporučuju iz globalnih područja kao što su Tajland, Tibet, Kina, Indija, EU, USA itd. i to putem našeg partnerstva sa poštama i dostavljačima.

Pošto isporučujemo direktno od naših partnera u ovim zemljama, dostava vaše porudžbine može potrajati 3-5 nedelja u izuzetnom slučaju.

Garancija kvaliteta

Uvereni smo da će vam se naši proizvodi dopasti i zato vam nudimo 100% besplatnu dostavu na većinu artikala i 100% garancije zadovoljstva.

Ukoliko vam se ne svidi ono što ste kupili, obavestite nas o tome i rado ćemo vam obezbediti povraćaj novca.

Za sva dodatna pitanja pšite nam na e-mail podrska@svezapunije.rs

Srećna kupovina!

Sve za punije